Crema de legume 2016 Delicatese Romanesti retete faimoase

Crema de legume 2016 

Delicatese Romanesti Reţete faimoase






Pentru 10 portii ; 150g morcovi,2.5 l apa ,150 g telina,200g patrunjel-pastarnac,150 g ceapa ,200 g fasole verde ,200 g mazare verde , 250 g conopida ,200 g varza alba , 400 g cartofi ,sare dupa gust ,200 g smantana,2 oua , 200 g franzela ala , 50g unt.




PREPARARE

Legumele se curata , se spala si se pun la fiert in apa cu sare .Dupa ce au fiert ,se scot din vas  si se paseaza cu presa manuala sau se zdrobesc in strecuratoare , peste care se toarna supa ,obtinanad  supa-crema si se continua fierberea inca 10-15 minute ,Galbenusurile se bat spuma ,se amesteca cu smantana frecata si se adauga in vasul cu supa-crema .

Se amesteca pentru omogenizare si se continua fierberea inca 4-5 minute , potrivindu-se gustul cu sare.Franzela se taie cuburi mici ' crutoane ' care se rumenesc intr-o tava la cuptor  si se tropesc cu untul topit . La servire se adauga crutoanele in supiera sau in farfurie.




EXTRA KEYWORDS ; crema de legume, Delicatese Romanesti, Retete 2016, retete ciorba, retete faimoase, Retete Gustoase, retete legume, retete mancare, retete prajituri, retete supa, supa de legume,


Share on Google Plus

About admin01

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii: