Crema de legume 2016
Delicatese Romanesti Reţete faimoase
Pentru 10 portii ; 150g morcovi,2.5 l apa ,150 g telina,200g patrunjel-pastarnac,150 g ceapa ,200 g fasole verde ,200 g mazare verde , 250 g conopida ,200 g varza alba , 400 g cartofi ,sare dupa gust ,200 g smantana,2 oua , 200 g franzela ala , 50g unt.
PREPARARE ;
Legumele se curata , se spala si se pun la fiert in apa cu sare .Dupa ce au fiert ,se scot din vas si se paseaza cu presa manuala sau se zdrobesc in strecuratoare , peste care se toarna supa ,obtinanad supa-crema si se continua fierberea inca 10-15 minute ,Galbenusurile se bat spuma ,se amesteca cu smantana frecata si se adauga in vasul cu supa-crema .
Se amesteca pentru omogenizare si se continua fierberea inca 4-5 minute , potrivindu-se gustul cu sare.Franzela se taie cuburi mici ' crutoane ' care se rumenesc intr-o tava la cuptor si se tropesc cu untul topit . La servire se adauga crutoanele in supiera sau in farfurie.

EXTRA KEYWORDS ; crema de legume, Delicatese Romanesti, Retete 2016, retete ciorba, retete faimoase, Retete Gustoase, retete legume, retete mancare, retete prajituri, retete supa, supa de legume,
cea mai delicioasa crema de legume , pe care am mancat-o pana acuma
RăspundețiȘtergere