ESCALOP DE CIUPERCI 2016 - DELICATESE GUSTOASE ROMANESTI 2016
+ SERVIRE
Pentru 10 porti : 1.200 kg carne de porc pentru fripturi,400g ciuperci,200 g sunca,100 g unt,500g sos tomat,100 g faina ,100ml vin rosu,100 ml ulei,sare piper,dupa gust.
Preparare : Carnea se spala , se proportioneaza cite doua bucati la portie ,se bate cu ciocanul de snitele ,se sareaza ,se trece prin faina si se inabusa in ulei cu putina apa.
Uleiul ramas se strecoara si se aduga la sosul tomat , odata cu vinul.Se introduc si bucatile de carne ( escalopurile ) si se lasa la fiert cca 20 minute.Ciupercile se taie lamele si se prajesc usor in unt odata cu sunca taiata felioare ,in lungime , se adauga in vasul cu friptura ,se amesteca , si se mai fierb cca 30 minute.
Cand sunt gata se aseaza in farfurie escalopul cu sosul respectiv deasupra si cu garnitura de cartofi prjiti sau natur.
EXTRA KEYWORDS : DELICATESE GUSTOASE ROMANESTI, Delicatese Romanesti, ESCALOP DE CIUPERCI, ESCALOP DE CIUPERCI 2016, prajituri, RETETE, Retete 2016, Retete Ciupreci, Retete Gustoase, retete prajituri, RETETE ROMANESTI,
cele mai gustoase retete
RăspundețiȘtergere